Hoppa till sidans innehåll

Sökes: funktionärer 23-24 oktober

17 OKT 2021 21:18
  • Skapad: 17 OKT 2021 21:18

”Hej, vi har fått in några funktionärer till klubbens arrangemang nästa helg men vi behöver flera för att kunna genomföra tävlingen på ett bra och säkert sätt. Passa på att vara med och bidra till klubbens och cykelsveriges utveckling. Det finns stora och små uppgifter från fredag till söndag kväll.

Gå in o anmäl er så att vi i styrgruppen för CX-Tävlingen kan planera. Tack”

Anmälan görs på This is a mailto link 

Då uppslutningen fortfarande är dålig bägge dagarna behövs ytterligare frivilliga! Detta är jätteviktigt för att kunna genomföra tävlingarna på ett bra sätt vilket i sin tur medför att vi kommer att få arrangera tävlingar även i fortsättningen, något som är nödvändigt för klubbens ekonomi.
En anledning att klubben kan ha så låg årsavgift som vi har är bl.a. att vi arrangerar tävlingar som dessa. Att kassan i klubben är god beror nämligen just på det. Att för 300kr per person eller 700 för familj/år kunna ta del av t.ex. spinning eller inomhusträning, att klubben sponsrar barnkläder eller betalar ersättning för de medlemmar som tävlar är exempel på sådant som vore omöjligt om vi inte arrangerade tävlingar. Som ordförande uppmanar jag därför dig som medlem att ta chansen och anmäla dig som funktionär enligt instruktionen ovan.
Det kommer att bli ett väldigt bra arrangemang med en omväxlande och spännande bana. CX-gruppen har gjort ett fantastiskt jobb hittills men som skrivits, du behövs som funktionär.

Vi ses i Björklinge!
Mvh Mikael Månsson
Ordförande CK UNI

Skribent: Ann Månsson
E-post: This is a mailto link

Upplands Boservice AB

 

 

 

 Dider & Gerge

Postadress:
CK Uni - Cykel
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 89
75257 Uppsala

Besöksadress:
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 88
75257 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info