Hoppa till sidans innehåll

Ersättning 2021

21 NOV 2021 00:14
Nu är det dags att söka ersättning för 2021. Den 15 december är sista dag att skicka in.
  • Skapad: 21 NOV 2021 00:14

 Ersättningar till medlemmar i cykelklubben UNI: 

Förutsättning för att få ersättning är att man betalat medlemsavgift för det år som ersättningen gäller samt att man deltagit som funktionär vid något av klubbens arrangemang eller haft annat förtroendeuppdrag i klubben. Vidare gäller också att man skall ha tävlat i klubbens kläder under tävlingen som är aktuell för ersättning.

Styrelsen förbehåller sig rätten att begränsa utbetalt belopp om ansökt belopp är högt och endast en begränsad insats för klubben har utförts. 

Barn till och med 23års ålder kan få licens, startavgift, chipkostnad och milersättning från klubben. Dock ersätts inte avgiften för sent erlagd startavgift, endast ordinarie startavgift ersätts. Vidare ersätts också endast chipkostnad upp till vad inköp av eget chip skulle kosta. 

Personer över 23 år kan ansöka om bidrag till startavgift, 250:- per lopp för upp till fem tävlingar, gäller även motionslopp.

 Tävlar man med årslicens kan man ansöka om licenskostnaden om man kört minst 5 godkända tävlingar under säsongen, dvs, tävlingar med licenskrav.

 Reseersättning kan ansökas om då man har årslicens, tävlingen är i Sverige och längre bort än 10 mil från Uppsala. Då kan ersättning på 4kr/mil utgå. Obs, ej Grand Fondo/Vätternrundan eller motionsklass i långloppscupen, endast tävlingar med licenskrav.

 Deltar man vid ett svenskt mästerskap kan klubben stå för hela startavgiften, även för vuxna cyklister.

 Dessa ersättningar skall ansökas om på särskilt formulär. Formuläret skickas till dig om du skickar ett meddelande till This is a mailto link

 Sent inlämnad ansökan innebär avslag.

 Kryssruta på blanketten: Jag intygar att jag läst och förstått de anvisningar och förutsättningar för att erhålla ersättning.

Skribent: Ann Månsson
E-post: This is a mailto link

Upplands Boservice AB

 

 

 

 Dider & Gerge

Postadress:
CK Uni - Cykel
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 89
75257 Uppsala

Besöksadress:
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 88
75257 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info