Hoppa till sidans innehåll

Nu söker vi dig som vill vara med och arrangera Pearl Izumi Mountainbike, en av Sveriges största MTB-tävlingar!

20 OKT 2018 19:23
  • Uppdaterad: 05 NOV 2018 21:57

Vi i CK Uni söker dig som vill vara med att planera och genomföra en av Sveriges största MTB-tävlingar, Pearl Izumi Mountainbike.

Från 2014 och framåt har klubben varit med och arrangerat Pearl Izumi Mountainbike. Vi har tillsammans med Sprocket event skapat tävlingen. CK Uni står som arrangerande klubb. Förutom detta har vi, bland annat, också varit med och tagit fram bansträckning, tävlingsupplägg, startprocedurer och även arrangerat provcyklingar av banan innan tävlingshelgen.

Tävlingen har växt snabbt under de här fyra åren och hade 2018 ca 900 startande, vilket gör den till en av Sveriges största MTB-tävlingar.

I år så utökade vi också arrangemanget med en ungdomstävling i XCO som hette Cykelkraft MTB. Nu kan vi erbjuda en MTB tävlings helg som har något för cyklister i alla åldrar, något som vi är väldigt stolta över.

Klubben har under de här åren tjänat mycket pengar på att vara med och anordna det här evenemanget. Det är den största inkomstkällan klubben har förutom medlemsavgifterna.

Det jobbet som läggs ner på Pearl Izumi möjliggör bland annat att klubben har råd att erbjuda gratis spinning, hyra gymnastiksalar för core-träning och kunna ge ersättningar för licenser, startavgifter och milersättningar.

Så efter fyra lyckade år är det nu dags att förnya den ledningsgrupp som har varit drivande i det här eventet och det är av den anledningen som du får det här mailet.

Känner du att du vill vara med att arrangera och påverka en av Sveriges största MTB-tävlingar eller vill ha mer info om vad det innebär så tveka inte att höra av dig till,
Sebastian på This is a mailto link innan 10/11.

 Mvh/ Styrelsen CK Uni

Skribent: Sebastian Wallin
E-post: This is a mailto link

Upplands Boservice AB

 

 

 

 Dider & Gerge

Postadress:
CK Uni - Cykel
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 89
75257 Uppsala

Besöksadress:
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 88
75257 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info