Hoppa till sidans innehåll

MTB Höstläger i Högbo

22 AUG 2017 11:48
Söndag 24 september 2017 blir det ett endagsläger i MTB för medlemmar i CK Uni. Vi kommer vara i Högbo, norr om Sandviken. Det kommer finnas möjlighet att få vara med på teknikträning, som klubben bekostar.
  • Uppdaterad: 02 JUL 2018 23:27

Instruktörerna kommer från företaget Äventyrarna, http://sportcentralenhogbo.se/mountainbike. Antalet platser är begränsade, det kan vara max 8 st per grupp. Förhoppningsvis kan vi få till 2-3 teknikpass. Meddela via facebook eller mejl till This is a mailto link om du är intresserad av teknikpass med instruktör. Om det blir jättemånga som är intresserade fördelas platserna genom olika kriterier. Men ungdomarna har förtur. Teknikträning med Äventyrarnas instruktör vänder sig till de som är med på Björn och Daniels ungdomsträningar och vuxna.

Det finns möjlighet att hyra MTB av Äventyrarna, för priser osv titta på deras hemsida, http://sportcentralenhogbo.se/uthyrning-mtb. Kostnaden för cykelhyra betalas inte av klubben.

För den som känner för att duscha och basta efter träningen så finns det sådana möjligheter. Klubben står för den kostnaden. Omklädningen är under söndagen öppen kl 10-17 (kassan stänger 30 min innan). Det finns även tillgång till en kiosk.

Klubben bjuder på grillad korv med tillbehör och fika.

Mer information om tider osv kommer senare. Viktigast just nu är att få veta på ett ungefär hur många som är intresserade att vara med på instruktörspassen samt hur många vi blir totalt för inköp av mat. Om det är någon som har matallergi osv får man säga det.

Meddela via mail om du är intresserad av att vara med på lägret.

Välkommen
CK Uni
Tony Back
This is a mailto link

Skribent: Anders Frisk
E-post: Adressen Gömd

Upplands Boservice AB

 

 

 

 Dider & Gerge

Postadress:
CK Uni - Cykel
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 89
75257 Uppsala

Besöksadress:
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 88
75257 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info