Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

MTB - Ungdomsträning

12 MAJ 2016 22:20
Söndagen 22/5 drar MTB-ungdomsträningen igång!
  • Uppdaterad: 13 MAJ 2016 06:42

Söndagen den 22/5 börjar vi med ungdomsträningarna! Träningarna riktar sig till barn födda 00-04 - eller barn med motsvarande cykelvana. Det kommer vara två ungdomsträningar per vecka:

  • På tisdagar samlas ungdomarna en kvart innan den vanliga träningen (vilket oftast innebär en samling runt 18:30) - sen kör ungdomarna samma bana, eller en lätt modifierad variant. En ledare tar emot ungdomarna innan, och ser till att alla kommer tillbaka från rundan.
  • På söndagar samlas ungdomarna vid 17-tiden, första samlingen blir vid sunnersta-gropen. På söndagar blir det en grupp med bara ungdomar och ledare som kör en sväng och tränar tillsammans.

Vid första tillfället kommer klubbens låne-cyklar finnas på plats till de som vill prova. Cyklarna kan man sedan hyra under kortare perioder för en mycket begränsad kostnad.

 

Vi gör detta på test nu under försommaren och utvärderar konceptet - så återkommer vi med mer information under hösten. För att se var och när samlingen är för ungdomarna håll utkik på facebook-sidan (kräver inget inlogg).

https://www.facebook.com/CKUNIMTB/

Skribent: Anders Frisk

Upplands Boservice AB

 

 

 

 Dider & Gerge

Postadress:
CK Uni - Cykel
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 89
75257 Uppsala

Besöksadress:
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 88
75257 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info