Hoppa till sidans innehåll

MTB - Ungdomsträning

08 APR 2016 21:12
Denna information riktar sig till ungdommar födda 00-04 som är medlemmar i CK UNI, samt till föräldrar med ungdomar i denna ålder.
  • Skapad: 08 APR 2016 21:12

Under förra säsongen genomförde Charlie Karis MTB-träningar med inriktning på ungdom. Intresset var inte översvallande och efter några gånger så rann träningarna ut i sanden. Det är ju dock klart roligare och bättre om UNI kan organisera och sätta samman en ungdomsgrupp. Troligen kan vi ofta samlas som seniorerna och i princip köra samma/liknande pass men vi delar på ansvaret så att det inte faller på den ordinarie ledaren att också ta sig an ungdomarna. Minst en förälder måste medverka för att säkerställa att alla ungdomar är med hela vägen hem.
Om du som förälder är intresserad av medverka i att leda en ungdomsgrupp eller om din ungdom (eller du beroende på vem som läser detta maill) är intresserad av att träna med andra ungdomar ber jag dig kontakta Charlie genom att skicka ett mail på charlie.karis(a)icloud.com, senast 12/4. Charlie kommer att återrapportera resultatet till MTB styrelsen som kommer att besluta om hur vi ska gå vidare.

Skribent: Anders Frisk

Upplands Boservice AB

 

 

 

 Dider & Gerge

Postadress:
CK Uni - Cykel
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 89
75257 Uppsala

Besöksadress:
Mikael Månsson, Torgny Segerstedts Allé 88
75257 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info