Hoppa till sidans innehåll

Träning vår sommar höst


Målet för säsongen är att klubben ska arrangera tre landsvägspass per vecka, tisdag, torsdag och lördag. För närvarande är vi 13 personer som är engagerade så målet är att det ska finnas ledare till alla pass men för att få snurr på passen hoppas vi att fler frivilliga kan leda ett pass då och då. Planeringen av passet står ledargruppen för.

 

Här finns en beskrivning av den tänkta veckoplaneringen, länk till planeringen. Information om kommande träningar hittar du i kalendern . Vad som gäller på klubbens träningar kan du läsa om på sidan Gruppträning - landsväg. Ytterligare information, finputs av detaljer, teknikövningar samt förslag på rundor kommer meddelas löpande till ledare och kommer vid behov förtydligas i på hemsidan, www.ckuni.com.

 

Alla kan vara med på CK UNIs träningar, men välj rätt pass för dig. Vi har grupper för alla med en racer, fikacyklisten, dig som satsar på ett lopp och dig med tävlingsambitioner. Under rubriken träningsupplägget nedan kan du läsa mer om våra olika träningar.

 

Välkomna!

/ Landsvägsträningsgruppen

Uppdaterad: 02 APR 2018 09:26 Skribent: Peter Larsson

Uppsala Bike Weekend

ELAK AB

Upplands Boservice AB

 

Dider & Gerge

Postadress:
CK Uni - Cykel
Sebastian Wallin, Årstagatan 39
75434 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info